Menu feestdagen

Verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 december

Amuses van de chef

Gevulde kastanjechampignon / Truffelolie

Panna Cotta / Butternut / Flandrien / Crumble spek & zwarte olijf

Voorgerecht

Coquilles St.-Jacques / Kreeft

Beurre Blanc / Crème erwt / Crumble pistache

Tussengerecht

Sorbet van Champagne / Rosato Spumante

Hoofdgerecht

Parelhoenfilet

Crème butternut / Seizoensgroenten / Bosmengeling / Gratin Dauphinois

Dessert

Reuze chocoladeboon

Brownie / Ganache / Gekarameliseerde hazelnoot / Crumble gebrande chocolade

Menu zonder dranken €79.00

Aperitief (keuze huiscocktail of glas spumante) + wijnen (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert): + €30.00

Dit Take Away menu kan besteld worden tot 8/2/23 einde van de dag.
Afhalen kan op 14/2 tussen 16 en 18 u.

Valentijn